Foto: Madelene Jonsson

PR IC (N) Fyttikattas Blackstar 

Share this page

Rase: Hellig Birma (SBI)

Farge: Brunmasket (n)

Kjønn: Hunn/Kastrat

Født: 10. januar 2016

Far: (N) Hakavika's Mozart, SBI n

Mor: CH NO*Fumapusene Nala, SBI c

Oppdretter: Anne Gro Bråten

Blodtype: B

Helsetester: HCM negativ v/ultralyd 08.06.2020

Stamtavle:  Min Katt

PREMIER: Tittel oppnådd på Kattklubben Midt-Norge 25. juni 2022

INTERNASJONAL CHAMPION: Tittel oppnådd på Västerås Kattklubb 19. mai 2019

CHAMPION: Tittel oppnådd på Mjøskatten 21. april 2018


ÅRETS KATT NRR 2022: Kastrat hunn kategori 1 #10

ÅRETS KATT NRR 2019: Voksen hunn kategori 1 #54

ÅRETS KATT NRR 2018: Voksen hunn kategori 1 #55

Pøbelprinsesse vår; Luna (også kjent som Trulte). En meget aktiv dame, som hverken går av veien for å klatre i gardinene eller balansere rundt mellom de mest knuselige gjenstandene på de høyeste hyllene.


Hun er trygg, sosial (på sin helt egen måte) og bestemt. Veldig kosete når hun vil, og da bør også du ville, for hun legger seg ganske enelt på tastaturet, fanget, avisen eller lignenede. Om hun ikke får det som hun vil sier hun fra, høylytt :)


Luna kommer fra Anne Gro Bråtens oppdrett (N) Fyttikattas. På stamtavlen heter hun Blackstar, etter David Bowies siste album. Hele kullet hadde forøvrig Bowie-relaterte navn siden de ble født den dagen han døde. Det ble ganske mange turer til Lørenskog i påvente av at frøkna skulle bli leveringsklar. Tusen takk, Anne Gro, for at du holdt ut med alle besøkene!


Luna har hatt et kull før hun ble kastrat. Hun var en supergod mamma, og vi hadde håpet at hun skulle få oppleve det flere ganger, men B-blod i kombinasjon med at hun løp nesten konstant, og ble tynn og stresset, gjorde at vi valgte å kastrere henne. Hun får bistå som "tante" i framtiden, en oppgave hun tok svært så seriøst med Millas første kull.


Luna har vist seg å ha et fantastisk utstillingsgemytt (om man da ser bort fra at hun alltid ønsker å demontere burpynt, tømme mat og vann OG kattesand ut i buret). Hun er like trygg, sosial og nysgjerrig på dommerbordet som hun er hjemme.


Vi gleder oss til å stille henne litt framover, både som senior og kastrat.