Foto: Hilde Marie Grensbråten

Harry av Adelsten

Share this page

Rase: Perser (PER)

Farge: Blå golden shaded (ay 11)

Kjønn: Hann/Kastrat

Født: 24. mai 2014

Far: (N) Lea Blue Bailey, PER ay 11

Mor: Sunniva av Adelsten, PER ay 11

Oppdretter: Elisabeth Torgersen

Helsetest: PKD1 N/N 

Stamtavle:  Min Katt

Harry er bare snill og god. Han elsker kos, mat og utelivet på verandaen (eller i selel ute i hagen). Han klager høylytt om det regner, men når han "ubrukelige" eiere ikke klarer å stoppe regnet, går han bare ut tigjen, han er ikke redd for å få litt vått i pelsen så lenge det er frivillig.


Han kom til oss som bitteliten fra vår gode venninne Elisabeth etter at Vida var blitt enebarn, og de er bestevenner den dag i dag, våre to eldre herrer.


Vi tror Harry ikke egentlig har fått med seg at han er perser, han er fortsatt ganske aktiv, alderen tatt i betraktning, og når det gjelder pels, så hadde han nok gjerne sett at den var kort :P Bading og kamming er ikke favorittsyssler. Av sistnevnte grunn har han fått slippe å prøve utstilling. 


Harry er egentlig ikke redd noen ting, han sitter gjerne i vinduskarmen på nyttårsaften og studerer rakettene.


Rutiner er viktig, dersom vi har vært så frekk å gå i dusjen FØR vi har fylt opp matfatet om morgenen, må vi finne oss i å bli nøye iaktatt av to vidåpne grønne øyne gjennom veggen i dusjen til vi er ferdig.


Harry er kastrert, men om du synes han er vakker, og ønsker deg en lignende pus, kan vi godt videreformidle kontakt til oppdrettere vi kjenner.