GIC (N) Ultra Vires Arwen Undómiel

Share this page

Foto: Madelene Jonsson

Rase: Hellig Birma (SBI)

Farge: Blåskilpaddemasket (g)

Kjønn: Hunn/Fertil

Født: 23. januar 2021

Far: SW SC NO*Stalderkattens Elias JW DSM, SBI d

Mor: IC (N) Almighty Luna Lovegood, SBI n

Oppdretter: Helen & Anna Haave

Blodtype: Ab

Helsetester: HCM & PKD negativ  v/ultralyd 16.05.2022

Stamtavle:  Min Katt

GRAND INTERNASJONAL CHAMPION: Tittel oppnådd på Østfoldkatten 22. oktober 2022

INTERNASJONAL CHAMPION: Tittel oppnådd på Katteklubben Midt-Norge 26. juni 2022

CHAMPION: Tittel Trønderkatten 09. april 2022


ÅRETS KATT NRR: Voksen hunn kategori 1 #25

ÅRETS KATT NRR: Ungdyr kategori 1 #4 (uoffisiell pga covid)

Vi skulle bare titte på Arwen og kullsøsknene hennes. Så var hun ledig, da, og en sjarmtroll av dimensjoner, i tillegg til at hun er barnebarn til vår Luna. Vi har ikke angret. Arwen, Lille-Larven (aldri mett), apekatten....kjært barn har mange navn.


Arwen er høyt og lavt, hun er morsom og trygg, og lar seg trene som en hund (bittelitt matmotivert ;)). Når hun flyttet hjem hadde hun ikke noen erfaring med hund, og ble møtt av et nysgjerrig korps av katter. Det var ingen grunn til bekymring, hunden fant hun ut var fin som lekekompis, og så lenge det er mat og kos å få er verden fin uansett. Hun gled inn i gjengen vår som hun alltid skulle bodd her.


Nesten jevngamle Bianca og Arwen ble ganske raskt bestevenner, og når de i tillegg får med seg bestermor Luna og onkel Remus på lek høres det ut som vi har sluppet løs en flokk med ponnier i leiligheten.


Arwen er Maries utstillingspus, og hun startet med et smell med å bli BIS på sin første utstilling. Hun har også nappet en BIV fra Milla som ungdyr. Maries eneste utfordring er at Arwen slett ikke synes det å bli vist fram som en Birma er noe særlig vits, hun vil spasere rundt på dommerbordet, sitte på skulderen eller bare klatre fra menneske til menneske. Det trenes iherdig, men akkurat der har foreløpig den lille damen ikke helt latt seg overbevise. Ber du henne sitte som en hund, derimot så er hun lydhør, om det resulterer i en godbit eller to i alle fall.


Som voksen har Arwen måttet konkurrere med Milla som er dobbelt så gammel, og har foreløpig kommet til kort, men med litt mer utvikling og kanskje et kull, så vil hun nok kunne bite ganske så godt fra seg, også i konkurranse med henne.


Arwen og onkel Remus kan du følge på instagram på kontoen @twopinkbirmannoses