21. Oct, 2019

Østfoldkatten

Østfoldkatten ga oss muligheten til å stille Milla for en av våre absolutt favorittdommere. Cristiano Sandon, han er selv birmaoppdretter, og "ser" rasen på en veldig god måte. At han i tillegg er en veldig hyggelig fyr både med mennesker og katter gjør han bare enda bedre.

Milla hadde han dømt to ganger tidligere, begge gangene som kattunge/ungdyr, og den siste gangen for nesten nøyaktig et år siden. Han likte henne fortsatt, veldig hyggelig for både oss og oppdretter å få høre ordet 'outstanding' gjentatte ganger i beskrivelsen av dronningen vår.  

Hun fikk sitt sertifikat og ble også nominert i konkurranse med 3 exoticer, 1 perser og 1 birma. Supergøy! I panelet fikk hun en stemme (fra Cristiano), men BIS ble NW SC NO*Stalderkattens Leyla - med andre ord, slått av slekta, da er det helt greit :)

Søndagen var det Gerardo Fraga y Guzman som var dommer, også han hadde dømt Milla en gang tidligere som ungdyr. Sertifikat ble det igjen, og med det tittelen Grand International Champion. I nomineringen måtte hun se seg slått av en vakker perser.

Ekstra gøy var det med alle medlemmer av Stalderkattfamilien tilstede. Lørdag var det hele 10 Stalderkatter tilstede, hvorav 8 ble NOM, 2 BIS. Vi avsluttet kvelden med middag på Stallen i Rakkestad, koselig kveld i koselig selskap.

Søndag var det 9 Stalderkatter tilstede, hvorav 6 NOM og 1 BIS. Det kom vel ikke som noe sjokk at Stalderkattens ble beste oppdrett begge dager.

Share this page