30. Sep, 2019

Dalälvskatten

Som i fjor satte vi kursen mot Borlänge når det begynte å bli høst. Alltid like hyggelig å treffe DÄK-gjengen, det er nesten som å komme hjem.

Vi startet helgen med seminar og middag på et hotell inne i byen. Interessant foredrag fra en RC-representant som fortalte om utstillingskatten på innsiden. Eric Reijers fulgt opp med et foredrag om forventninger både fra dommere, utstillere og oppdrettere - veldig lærerikt!

Lisa hadde åpnet hjemmet sitt for oss, og ekstra hyggelig var det at også Anna Wallin var med oss det meste av helgen. 

Utstillingen gikk veldig greit for både vår Milla og for Lindas jenter som var med:

Lørdag ble Milla bedømt av Alessandro Ghibaudo, spennende med dommere som ikke har dømt henne tidligere. Hun fikk en flott bedømmelse, og bel BIV, men i nomineringen var det ikke noe å gjøre med en fantastisk lekker ung Ragdoll-jente (som forøvrig ble BIS begge dager).

Søndag var det Zvezdan Memedov som skulle dømme Milla. Han så henne på Birmaspesialen vår, men bortsett fra det haddde det gått nesten et år siden han dømte henne sist, den dagen hun ble JW. Ny flott bedømmelse, BIV og til slutt gikk hun også seirende ut av nomineringen.

Som alltid var utstillingen ferdig i veldig god tid, og vi kunne sette nesen hjemover. Vi gleder oss alt til neste høst :)

Share this page