10. Feb, 2019

Millas første utstilling i åpen klasse

Da var 2019 ordentlig i gang, og det er utstillingsåret og. 

Mens noen innviet utstillingsåret sitt i Örebro for to uker siden, valgte vi å vente frem til Adelkattens vintershow denne helgen. Dette ble en spennende utstilling for oss alle, da det var Millas første runde som voksen, og med usikkerhet med hva slags konkurranse hun fikk, var vi veldig spente på hvordan helgen skulle utspille seg.

Lørdagen var hun hos dommer Lone Lund, som bare hadde positivt å si om henne. Milla oppførte seg eksemplarisk, og selv om hun snakket litt, var hun helt avslappet, og viste tydelig at hun stortrives på utstilling. Og det var fra Lone Lund at Milla fikk sitt aller første certificat.

Søndagen var hun hos Helena Schmid, en dommer vi aldri hadde vært borti før, men som vi definitivt kunne tenke å stille for igjen. Hun likte og Milla veldig godt, og holdt henne igjen til nomineringen. NOM'en gikk til en flott Ragdoll, men det var stor stas for oss at hun i det hele tatt ville ha Milla tilbake til nominering.

Lørdagen var det og utdeling av Årets Katt prisene for 2018, hvor Milla tok en sterk 3 plass på ungdyrs lista i kategori 1. Premie fikk hun, og hun var med opp på scenen for å hente. Vi vil og rette en ekstra applaus og gratulasjon mot Millas oppdrettere, som var oppe intet mindre enn 5 ganger. Millas pappa, den fantastisk flotte Elmer, ble årets kastrat hann, hennes niese Leyla ble både National Winner og fertil hunn, og halv-søster Gina kom på 3 plass fertil hunn. Ikke bare det, men Stalderkattens kom og på 2 plass av oppdrettene i kategori 1. Igjen, vi gratulerer så mye!

Etter endt helg står vi med 2 av 2 mulige certificater på Millas første utstilling som voksen, og vi er både superglade og superstolte av hva vår "lille" frøken får til. 

Vi gleder oss til å fortsette utstillingsåret, og gleder oss til å fortsette å se Millas fantastiske utvikling!

Share this page