4. Dec, 2018

Juleutstilling og oppsummering

Adelkattens juleutstilling er alltid koselig. Julepyntede bur (og til og med katter) gjør litt ekstra med stemningen. Vi tok med Milla og Remus og tilbrakte helgen på hotellet som er i samme bygg som hallen. Det ble like mye en førjulssamling med gode venner som en utstilling.

Milla hadde fått to 'nye' dommere denne gangen, alltid spennende å høre nye betraktninger av prinsessa vår. Dorte som dømte henne første dagen likte henne godt, men i nomineringen måtte vi se oss slått av en fantastisk Silver Shaded perserjente. Dagen etter skulle vi til Steph Bruin, og også hun var begeistret. Etter en spennedne nominering ble det denne gangen Milla som ble valgt. I panelet ble det imidlertid ingen stemmer denne gangen.

Vi ser tilbake på et for oss vanvittig utstillingsår, fra å være 'nybegynnere' for annen gang ved starten av året, til å sitte med en katt som på 16 utstillinger har oppnådd 11 NOM, 5 BIS, blitt JW og er nummer 3 på listen over Årets Ungdyr i kategori I.

I tillegg har vi Luna'en vår som på de tre utstillingene hun har vært på ble Champion. En tittel hennes datter 'Skrulla' ((N)Almighty Luna Lovegood) også oppnådde på Adelkatten sin utstilling.

Vi er både ydmyke og takknemlige, og ikke minst glade for at dommere også synes å se hvor fine pelsklingene våre er. En ekstra bonus er verdens fineste vennegjeng som vi har delt mange gleder med i året som har gått.

Share this page