23. Oct, 2018

Milla har blitt Junior Winner!

Vi har vært på Østfoldkatten og tilbrakt helgen hos Millas oppdrettere Tove og Jan, sammen med resten av godgjengen vår. Og for en helg det ble!

Lørdag ble Milla bedømt av Cristiano Sandon, han kjente henne igjen med en gang hun kom på bordet hans, og han var veldig fornøyd med hvordan hun hadde utviklet seg. Det var bare lovord om prinsessa vår. Hun ble nominert, og møtte i panelet flere meget sterke konkurrenter. De var 7 kandidater, og når det var en stemme igjen å dele ut sto det 2-2 mellom Milla og den andre vakre birmafrøkna i panelet (N)Cat Baloo's Mille Fleur. Da holdt vi pusten, trodde ikke, men håpet kanskje litt. Stemmen gikk til Milla! Da kom tårene. Litt spesielt for oss at dette var første gang vi var tilstede 'in person' når hun gikk seirende ut av panelet.

Ekstra gledelig var det at Millas niese, Leyla også ble Best in Show. Det var rett og slett paddenes dag!

Søndag ble Milla bedømt av Zvezdan Memedov, han hadde stemt på henne i panelet dagen før, så vi var spent på bedømmelsen. På ny var det bare fint ord å høre, med sluttkommentar 'Shining Star'. Vi visste jo at om hun klarte å ta seieren hjem i panelet på ny ville hun bli JW. DET våget vi ikke engang håpe skulle skje. Noen dommere var byttet ut fra dagen før, og det var kommet til en ny konkurrent i panelet.

Milla tok BIS med 6 av 7 dommerstemmer! Vår vakre lille Junior Winner <3 Ekstra stort var det å få dele dette med våre nærmeste kattefamilie, det gjorde bare øyeblikket enda større.

Marie gikk assistent, og måtte holde gleden inni seg siden hun sto klar med en kattunge som skulle opp, men hun fikk slippe jubelen løs etterpå. Det ble såpass mye tårer at Yan Roca-Folch dukket opp med et papirhåndkle til oss *LOL*

Om det hadde vært paddenes dag på lørdag, så var det til slutt virkelig paddenes HELG helt og fullt! Flotte Leyla ble også BIS søndagen og i tillegg SC. 

Stalderkatten ble forøvrig beste oppdrett, med samtlige utstilte katter fra oppdrettet i panel begge dager, og da to BIS hver dag.

Nå blir det pause fram til Adelkattens juleutstilling - vi gleder oss alt til å tilbringe en helg sammen med verdens beste igjen <3

Share this page