7. Oct, 2018

Elfsborgskatten 2xNOM

Det var liksom ikke nok med en Sverige-tur. Milla og jeg satte like godt kursen østover igjen bare en uke etter vi hadde vært i Borlänge hos Lisa. Denne gangen ble det til Vårgårda og Elfsborgskatten, og for første gang var vi på tur helt alene, uten at vi visste om noen kjente som skulle dit.

Milla ble lørdag bedømt av Malin Sundqvist, og fikk en helt strålende bedømmelse. Hun var alene som ungdyr, men Malin hevdet bestemt at det absolutt ikke var noen automatikk i å bli nominert uansett. Det var derfor ekstra hyggelig, sa hun, å kunne få nominere en så flott katt :) I panelet møtte vi en alldeles nydelig liten landsmann, en rød/hvit perser med det flotte navnet Led Zeppelin av Reffesgård, som tok alle stemmene. Ingen skam å tape til den karen.

Søndag ble Milla bedømt av Geir Edvardsen, og også her fikk hun en strålende bedømmelse og nominering. I panelet fikk hun Geirs stemme, men det holdt akkurat ikke, en vakker Ragdoll stakk av med seieren med 2 stemmer.

Vi hadde en koselig helg, ble kjent med mange nye folk og bodde på et superkoselig lite hotell som het Det Lilla Badhotellet, men gleder oss til å være samlet med gjengen neste gang vi stiller ut.

Share this page