21. Apr, 2018

Luna har blitt Champion

Det var veldig skummelt å stille ut igjen for første gang på over 10 år, men takket være gode venner og mange gamle kjente så gikk det veldig bra. Luna hadde rukket å bli 2 år før hun debuterte som utstillingspus, men en skulle tro hun aldri hadde gjort annet. Super cool og så fornøyd med livet. Samtlige dommere som har dømt henne har skrytt masse av gemyttet hennes, og hva er vel egentlig viktigere enn det?

Hun brukte 3 utstillinger på å bli Champion, og nå tenker vi hun skal få vente til etter neste kull før vi stiller ut igjen. Vi er veldig fornøyd med utviklingen hennes, men masken har ennå ikke helt kommet seg etter kullet hun hadde i fjor høst.

Den første utstillingen i februar var også Remus med på, men han viser seg å ha pigmentbortfall på nesen, noe som begynte så smått å sprekke opp da og som bare har utviklet seg etter det. Han er nå vår lille 'grisenese'. Litt trist, når dommeren synes han var en veldig lovende og fin ung gutt, som i tillegg både elsker å bade, føne og være på utstilling.  Han får nok uansett være med på flere, som selskap for sin mor.

Lunas datter (og Remus' søster), (N)Almighty Luna Lovegood, har også vært på to utstillinger, hun har fått flotte bedømmelser og utvikler seg veldig fint, vi er spent på å se henne fremover.

Share this page